facebook paylaş Googlede Ara

Hazal Kaya Kilolu Resimleri - Hazal Kaya Kilo Aldı Fotografları

hazal kaya yeni hali, hazal kayanın şiman resimleri, hazal kaya kilolu fotoğrafları, hazal kaya kaç kilo, hazal kayanın yeni hali, hazal kaya şişman, hazal kaya kaç kilo oldu, hazal kayanın  son hali, şişman hazal kaya, kilolu hazal kaya, hazal kaya yeni fotoğrafları, adını pehlivan koydum hazal kaya,

Adını Feriha Koydum dizisinden ayrıldıktan sonra yeni dizisi Son Yaz Balkanlar dizisinin de bitmesinin ardından Hazal Kaya aldığı kilolar ile gündeme geldi. Aldığı kilolar nedeniyle eleştirlere mağruz kalan Hazal Kaya katıldığı bir programda isyan etti.

Programda Hazal Kaya, "Son Yaz Balkanlar dizisi bitti. Ve ben işsiz kaldım. Yemeye başladım. Bu benim yıllar sonra sahip olduğum yeme özgürlüğüm demekti. Ben de bu özgürlüğü dibine kadar kullandım. Bu arada Behzat Ç.'den konuk oyunculuk teklifi geldi" dedi.

İşte Hazal Kaya 'nın Kilolu Hali...

Hazal Kaya Kilolu Resimleri...


Hazal Kaya kilo alması sevenlerini şaşırtmıştı. Hazal Kaya'nın son resimlerine baktığımızda kilo verdiği görünüyor...

İşte Hazal Kaya Yeni Hali...

 










Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Bence Hazal Kaya bu kilo ile Akrep Nalan'ı geçer... Hazal Kaya bu kilolu hali ile yeni dizisi Feyruz'da babaanne rolünde mi olacak? : ))

    YanıtlaSil
  2. senin yasin kadar hazal kayanin tahsil i var . kilolu olsun veya olmasin o cok basarili bi insan . sende tabularini on yargilarini yikmaya bak....

    YanıtlaSil

Yandex.Metrica