facebook paylaş Googlede Ara

Duygu Çetinkaya Kimdir-Duygu Çetinkaya Resimleri-Survivor 2013 Gönüllüler

duygu çetinkaya kimdir, survivor duygu, duygu survivor,duygu çetinkaya nereli, duygu çetinkaya evlimi, duygu çetinkaya resimleri, duygu çetinkaya fotoğrafları,survivor duygu çetinkaya kaç yaşında, survivor duygu çetinkaya boyu kaç, survivor duygu çetinkaya sevgilisi, survivor 2013, survıvor 2013 ünlüler gönüllüler, sörvayvır duygu çetinkaya , survivor duygu çetinkaya kimdir, survivor duygu çetinkaya fun, survivor duygu, 2013 survivor duygu kimdir, 2013 survivor gönüllüler duygu survivor,2013 survıvor duygu çetinkaya survivor,2013 survivor duygu survivor,duygu çetinkaya survivor 2013 survivor,duygu çetinkaya survivor survivor,survivor survivor,gönüllüler duygu survivor

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması 17 mart 2013 Star TV de başlayacak.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışacak ünlüler ve gönüllüler belli oldu. Bunlardan birisi de gönüllüler takımında yarışacak olan Duygu Çetinkaya. Peki Duygu Çetinkaya kimdir? İşte Duygu Çetinkaya biyografisi...

Duygu Çetinkaya Kimdir?

13 Ocak 1986 Denizli doğumlu olan Duygu Çetinkaya’nın babası asker, annesi ise polis adliye muhabiridir bu yüzden eğitim döneminde bir çok kez okul değiştirmiştir. Gazi Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Oyunculuk macerası 2002-2003 yıllarında , Show TV’nin düzenlediği 'Türkiye’nin Yıldızları' yarışmasıyla başladı.

İlk dizisi TRT’de yayınlanan 'Türkü’ydü. Daha sonra yine Show TV’de yayınlanan , Silikon Vadisi programını iki yıl sundu. Cümbür Cemaat , Bin Bir Gece , Firar , Seni Bana Yazmışlar , oynadığı dizilerden sadece birkaçıdır. Ya Sonra , Çılgın Dershane 1 ve Çılgın Dershane 2 ise oynadığı filmlerden birkaçıdır. 
Boş zamanlarında söz, müzik yazmayı çok seviyor. Fanatik Fenerbahçe'lidir. Hatta bir dönem internet sitesinde yazı yazdı. 2009 yılında Show TV’de yayınlanan , 4. Aranıyor adlı TV programını sundu ve program formatını düzenledi. Aynı zamanda kısa metraj filmler çekiyor. Buna özgü son zamanda çekmiş olduğu kısa bir film var.

Duygu Çetinkaya Resimleri:











Kategori: , , , , , , , ,

6 yorum:

  1. Seni destekliyoruz duygu seni kimse gönderemez...

    YanıtlaSil
  2. Survivoru tek hakeden sensin...

    bozok gitti sırada hilmicem var.

    ünlülerden doğukan manço
    gönüllülerden duygu finale kalacak bence. zaten onlardan başka yarışanda yok...

    YanıtlaSil
  3. aynı bana benziyorsun.sende kendimi görüyorum,insallah kazanacaksın. ünlülerin kızlarının gözü survıvor görsün...

    YanıtlaSil
  4. Vallah hangi siradan vatandas ünlü gibi pozlar veriyor?? Bence ünlüler adayına, herneyse duygucum iyi yarisabilirsin ama izledigmiz kadariyla cok fesatlik yapiyorsun kendini kontrol edemeyip saygisizlasiyorsun. Gitmen daha uygun.

    YanıtlaSil
  5. ooooooooo be valla ıcımın yagları erıdı adelet yerını buldu gule gule san yolun acık olsun duygu......

    YanıtlaSil
  6. Seni Beqenmiyenin evine ateş düşsün

    YanıtlaSil

Yandex.Metrica