facebook paylaş Googlede Ara

İnsanların Pin Kodları Nasıl Hesaplanır-Pin Kodu Hesaplama-Pin Kodu Anlamı

pin kodu anlamı nedir, pin kodu nasıl hesalanır, pin kodu nedir, insanların pin kodu nedir, en iyi pin kodu nedir, kıvanç tatlıtuğ pin kodu, yılmaz erdoğan pin kodu, pin kodu kıvanç tatlıtuğ, bir insanın pin kodu nasıl hesaplanır

Yılmaz Erdoğan'ın oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili olarak "Pin Kodu" kullanması ile gündeme gelen pin kodu hesaplama gündeme oturdu.
Peki pin kodu nedir?
İnsanların pin kodu nasıl hesalanır?
İnsanların Pin Kodu ne anlama geliyor?

Bu yazımızda sizlere PİN KODU hesaplaması ile ilgili bilgi vermeye çalışacağız...

Pin Kodu, Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes'ın bir çalışması.
Forbes'in insanın doğum tarihinin insanın kaderini etkilediğini ve karakterini belirlediğini ön gördüğü çalışması Pin Kodu bu ara ünlülerinde gündeminde.

Pin Kodu Nasıl Hesaplanır?

Örneğin: 27.10.1983 tarihli birisinin pin kodu hesaplaması

PİN KODU: 2 7 1 0 1 9 8 3
1- Önce il iki hane yani gün toplanır: 2+7=9
2- Sonra ay hanesi toplanır: 1+0= 1
3- Yıl Toplanır: 1+9+8+3=21 sonra 21 de yan yana toplanır: 2+1=3
4- Sonra ilk üç sayı toplanır: 9+1+3=13 yine yan yan toplanır: 1+3=4
5- Sonra 1. sayı ile 4.sayı toplanır: 9+4=13 yine yan yan toplanır: 1+3=4
6- Sonra 1. sayı ile 2.sayı toplanır: 9+1=10 yine yan yan toplanır: 1+0=1
7- Sonra 2. sayı ile 3.sayı toplanır: 1+3= 4
8- Sonra 6.sayı be 7.sayı toplanır: 1+4= 5

İşte PİN KODU: 5

Bu örenk hesaplama ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Pin Kodu. Siz de buna benzer şekilde pin kodunuzu hesaplayabilirsiniz.

Peki PİN KODU ne anlama geliyor?

PİN KODU 1: Lider, yaratıcı, eleştiriye tahammülsüz, kontrol edici, çabuk parlayan ve sönen insanlardır. İletişim ve eğitim alanında başarılı olurlar. Adalet duyguları gelişmiştir. Onların yönetmesine izin verildiği sürece çok yufka yüreklidirler.

PİN KODU 2: Genel olarak çok verici, kendilerinden çok karşısındakileri düşünen, ailelerine düşkün, temkinli ve sezgisel insanlardır. Mükemmel ebeveynlerdir. Sevdiklerine aşırı düşkün ve
koruyucudurlar. uyum yetenekleri çok gelişmiştir ve sezgiseldirler.

PİN KODU 3: Organize, fanatik, tutkulu, ciddi, inatçı ve istediklerini elde etmek için düşmanca davranmaktan çekinmeyen insanlardır. Detayları görmek konusunda çok başarılıdırlar. Kolay uzlaşmazlar ve inandıkları konusunda sonuna kadar savaşırlar.

PİN KODU 4: Doğruluğu dürüstlüğü temsil eder. Ani değişiklikler göstererek çevresindekileri şaşırtabilirler. Tanımlanması güç insanlardır. Kendilerine özgü bir tarzları vardır. Davranışları göze çarpacak denli farklıdır. Sorumluluk duyguları gelişmiştir.

PİN KODU 5: Zihinsel ve fiziksel olarak sürekli hareket halindedirler. Mizahi, dışa dönük ve yenilikçi insanlardır. İletişimle ilgili ve zekalarını kullanabilecekleri mesleklerde başarılı olurlar. Duygudan çok mantıkla hareket ederler.

PİN KODU 6: Sevecen, romantik ve sosyal insanlardır. Gösterişli ve titizdirler. Para konusunda aşırı uçlardadırlar. Kaba ve gürültücü insanlardan hoşlanmayan bu insanlar tam birer salon insanıdırlar.

PİN KODU 7: Duygusal, yaratıcı, mahremiyetlerine düşkün insanlardır. Güvensizliklerinden kaynaklanan gelecek korkularını para biriktirme yoluyla aşmaya çalışırlar. Elde edilmesi zor insanlardır fakat ilişkiye girdikleri insana gerçek bir bağlılık gösterirler.

PİN KODU 8: Sabırlı, başarılı, azimli insanlardır. Çocukluk dönemlerinden kaynaklanan güvensizliklerinden dolayı yoğun bir şefkat ihtiyacı hissederler. Üretken insanlardır. Zarif yüz hatları olan bu insanlar ilerleyen yaşlarında da genç görünürler.

PİN KODU 9: Saf, masum, kolay güvenen ve çocuksu özellikler sergileyen bu insanlar inanılmaz sezgi güçleri sayesinde sanılanın aksine kolay kandırılabilen insanlar değildirler. Kendilerine güvenli görünmelerine rağmen onaylanma ihtiyacı duyarlar.

kaynak: haberturk.com

Siz de pin kodunuzu öğrenip YORUM bölümünden bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bakalım bu çalışma doğru mu?

Bir de ben deneyeyim...

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica