facebook paylaş Googlede Ara

Mastermind Türkiye Yarışması Başvurusu NTV 2013

mastermind yarışması ne zaman başlıyor, ntv mastermind yarışması, mastermind yarışma başvurusu, yeni bilgi yarışması mastermind, mater mind yarışma başvurusu, ntv bilgi yarışması nasıl katılırım, mastermind nasıl bir yarışma, mastermind yarışma hakkında, mastermind yarışmasına nasıl başvurulur, 2013 mastermind, ntv mastermind, altan erkekli mastermind yarışması


NTV ekranında yeni bri yarışma başlıyor...

Mastermind Türkiye Bilgi yarışması NTV...

Mastermind Türkiye yakında NTV de başlıyor...

Siyah bir sandalye. Sandalyede bir yarışmacı. Karşısındaysa peş peşe sorular yönelten bir sorgu memuru... Televizyonculuk tarihinin en bilinen, en eski, en prestijli bilgi yarışması Türkiye’de ilk kez NTV’de ekrana geliyor. Altan Erkekli’nin sunacağı Mastermind Türkiye,sorgu subayı Bill Wright’ın II. Dünya Savaşı’nda savaş esiri olarak kaldığı sorgu odalarındaki deneyimlerini televizyona aktardığı bir BBC formatı.
İki bölümden oluşan Mastermind’da, ilk tur, yarışmacıların ustalık alanlarından, ikinci tursa genel kültür sorularından oluşuyor. Yakında ekrana gelecek ve her bölümde dört kişinin yarışacağı Mastermind’da,dört ayın sonunda finalistler, yeni uzmanlık alanlarıyla ‘Büyük Final’e hazırlanacak..

MASTERMIND YARIŞMA KURALLARI:

Mastermind’ın her bölümünde dört yarışmacı kendi seçtiği ustalık alanında ve genel kültür sorularında bilgilerini yarıştıracak. Yarışmanın ilk turunda yarışan ve en çok doğru yanıt veren yarışmacı NTV Yayınları’ndan 1000 TL değerinde hediye çeki kazanacak ve ikinci tura yükselecek. Yarışmanın birinci turu Nisan ve Mayıs aylarında tamamlanacak. Mastermind’ın ilk turunda dörderli gruplar halinde yarışacak 64 kişi arasından, kendi grubunda birinci olan 16 yarışmacı, ikinci turda, yine dörderli gruplar halinde yarışacak. İkinci turda kendi gruplarından birinci çıkacak yarışmacılar kazanacakları iPad ödülünün yanısıra, Süper Final bölümünde yarışmaya hak kazanacak.


Türkiye’nin Mastermind’ı seçilecek
Süper Final’de en çok doğru yanıt vererek ‘birinci’ olan yarışmacı hem sezonun Mastermind’ı unvanını alacak hem de çok özel bir kültür turu ödülünün sahibi olacak


MATERMIND YARIŞMA BAŞVURUSU:
BAŞVURU FORMU TIKLA >>>

Kategori: , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica