facebook paylaş Googlede Ara

Justin Bieber Selena Gomez Fotoğrafları-Justin Bieber Selena Gomez Barıştı mı?

Justin Bieber Selena Gomez birliktemi, Justin Bieber Selena Gomez barıştı mı, Justin Bieber Selena Gomez sevgilimi, justin bieberin sevgilisi kim, guncelportal.blogspot.com, selena gomezin sevgilisi kim, Justin Bieber Selena Gomez resimleri, Justin Bieber Selena Gomez  fotoğrafları, justin bieber resimleri, justin biber kimdir, justin biber sevgilisi, justin biber selena gomezle sevgilimi, justin biber selena gomezle barıştı mı, justin biberin sevgilisi kim, selena justin resimleri, selean justin twitter


Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber twetterdan paylaştığı fotoğrafla akılları karıştırdı. Justin Bieber yine kendisi gibi şarkıcı olan Selena Gomez ile birlikteydi ve kısa bir süre önce ayrıldıkları dedikodusu yayılmıştı. Justin Bieber ile Selena Gomez ayrıldılar mı diye konuşulurken barıştıklarını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına "Bebeğim beni gıdıklamaya geldiğinde müzik yapmak oldukça zaman alıyor" yazdı.
 
İşte Justin Bieber ve Selena Gomez Resimleri...

Justin Bieber Selena Gomez Fotoğrafları...










Kategori: , , , , ,

1 yorum:

  1. S_E_N_S_İ_Z_L_İ_K66@HOTMAİL.COM12 Ekim 2013 16:49

    bunlarda saçma ilşki yapıyorlar bir ayrılık bir barışma selena gömezi severim ama justına çok yazık oluyor.SELENA GÖMEZ herkes peşinde gibi bir onla oluyor bir başkasıyla güzelsin anladık bu seferde dizideki arkadaşıyla oluyor.Sözde ailenin tek çocuğu peh.sanki ailenin tek çocuğu başka yok.Bunlar da bir ünlü olduya artık tv eksik olmazlar.YAPTILARI MALCA YA BİRİNİ SEV SONUNA KADAR YA BIRAK SONUNA KADAR.

    YanıtlaSil

Yandex.Metrica