facebook paylaş Googlede Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler İzle-Neler Oldu 4-5-6 Mayıs 2013

4 mayıs survivor ünlüler gönüllüler izle,5 mayıs  survivor ünlüler gönüllüler izle, 4 mayıs ödül oyunu, survivor ödül oyunu  4 mayıs , 04.05.2013 survivor izle, 4 mayıs survivor , bu akşam survor ödül oyunu kim kazandı, 5 mayıs 2013 survivor ünlüler gönüllüler, 6 mayıs surivor eleme, 5 mayıs survivor ünlüler gönüllüler dokunulmazlık oyunu kim kazandı, 5 mayıs  sms e çıkan kim oldu, 5 mayıs  survivor kim elendi, 5 mayıs  survivor izle, 5 mayıs survivor eleme oyunu, survivor ada konseyi 5 mayıs 2013, 5 mayıs ödül oyunu kim kazandı, 29 nisan survivor, 5 mayıs   survivor dokunulmazlık, dokunulmazlık sembolünü kim aldı, survivor dokunulmazlık oyunu  06.05.2013, 4 mayıs sörvayvır izle, 6 mayıs survivor kim elendi

11 MAYIS SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ İZLE >>>

 
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması yeni bölümü 4 mayıs cumartesi akşamı yayınlandı...
Geçen hafta survivorda Ünlüler takımı bir kişiyi daha adadan göndermişlerdi. Adadan giden kişi ünlüler takımından  Erhan olmuştu.

Bakalım bu hafta survivor da neler yaşanacak.
Bakalım bu hafta survivordan kim gidecek...

Bu hafta survivorda ünlüler mi yoksa gönüllüler mi ödül oyunu nu kazanacak?
Bu hafta survivorda ünlüler mi yoksa gönüllüler mi dokunulmazlık oyunu nu kazanacak?
Bu hafta survivorda adadan kim gidecek?

4 Mayıs 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Neler Oldu-Ödül Oyununu Kim Kazandı:

Bu hafta survivor da ilk ödülü oyununda yine bir parkur oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı 4 mayıs akşamı ödül oyununda kıyasıya yarıştı.

4 Mayıs 2013 Survivor Ödül Oyunu Ödülü:  Benfica Fenerbahçe maçını izlemek


4 Mayıs akşamı survivorda ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

5 Mayıs 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Neler Oldu-Dokunulmazlık Kim Kazandı:

Survivor ünlüler gönüllüler yarışması 5 mayıs 2013 pazar akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ada konseyinde yenilen takım yine aralaından 2 kişiyi sms için seçecekler.

5 mayıs akşamı survivorda eleme öncesi ödül oyunu da oynandı. Ödül oyununda ödül olarak piknik ziyafeti vardı. Survivor ünlüller gönüllüler yarışması 5 mayıs akşamı södül oyun yine zorlu bir platform oyunu oynandı. Ödül oyunu Basket oyunu idi. 5 mayıs akşamı ödül oyunu Ünlüler takımı kazandı.

5 Mayıs 2013 Survivor Ödül Oyunu Ödülü:  Cococola ile piknik

5 Mayıs 2013 Survivor Ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

5 mayıs akşamı survivor dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler havuz üzerinde sopalarlar birbirlerini düşürmeye çalıştılar. Bu haftaki dokunulmazlık oyunu sonunda haftaya iki ada birleşecek. Yani ünlüler ve gönüllüler artık birarada olacak. haftaya adada birleşme partisi yapılacak...

5 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyunu Ünlüler takımı kazandı...

Ünlüler dokunulmazlık oyununu 10-8 kazandı. Bu hafta eleme gönüllüler takımından olacak. Bakalım gönüllüler takımı adadan kimi gönderecek...

Ada konseyinde gönüllüler takımı 2 kişiyi SMS e çıkaracak.Acaba SMS'e kim çıkacak.

5 mayıs akşamı survivor ünlüler gönüllüler yarışmasında gönüllüler takımı ada konseyinde Bozok ve Fatmagül ü SMS için seçtiler.

Fatmagül mü yoksa Bozok mu gidecek?

6 Mayıs 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Neler Oldu-Adadan Kim Gitti :

6 mayıs akşamı survivor ünlüler gönüllülerda dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu haftaki dokunulmazlık oyununda yarışmacılar asılı duran çuvallardaki pirinçleri dökmeden yarışmayı tamamlamaya çalıştılar. Bu haftaki dokunulmazlık oyunu nu ünlüler takımından Cengiz, gönüllülerden Hilmicem kazandı. Yani haftaya bu iki isim dokunulmaz. Bu arada oyunun devamında ünlüler takımı Cengiz'in sayesinden ailelerinden gelen videoları izleme dırsatı buldular.

6 Mayıs 2013 Survivor Dokunulmazlık Oyunu: Cengiz ve Hilmicem dokunulmaz...

6 Mayıs akşamı survivorda eleme gecesyidi. Bu hafta gönüllüler takımından Fatmagül veya Bozok adadan ayrılacak. SMS sonuçları 6 mayıs akşamı açıklandı...

6 mayıs akşamı adadan giden isim Bozok oldu....

Survivorda bu hafta elenen isim Bozok oldu.

Gönüllülerden elenen 4.isim Bozok oldu.

Kategori: , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica