facebook paylaş Googlede Ara

Güneşi Beklerken 8.Bölüm Fragmanı İzle 20 Ağustos 2013

güneşi beklerken dizisi 8.bölüm izle, güneşi beklerken 8.bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 8.bölüm 13.08.2013, güneşi beklerken dizisinin yeni fragmanı izle, güneşi beklerken yeni bölüm izle 20.08.2013, güneşi beklerken 8.bölüm özeti izle, güneşi beklerken dizisi
 
 

GÜNEŞİ BEKLERKEN 8.BÖLÜM FRAGMANI İZLE 20.08.2013

Kanal D'nin sevilen dizisi güneşi Beklerken son bölümü 13 Ağustos 2013 salı akşamı yayınlandı. Yine her zaman ki gibi bir sonraki merakla beklenen dizinin 8.bölümü 20 Ağustos 2013 Salı akşamı yayınlanacak. Guncelportal.Blogpsot.com olarak Günşei Beklerken dizisinin 8.bölüm fragmanını sizler için yayınladı. Fragman çıkar çıkmaz yazımızın devamında izleyebilirsiniz..
 

GÜNEŞİ BEKLERKEN DİZİSİ DİĞER BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLA >>>


GÜNEŞİ BEKLERKEN 8.BÖLÜM FRAGMANI İZLE 20.08.2013

Güneşi Beklerken dizisi 7.bölümde Neler Olmuştu


Cihan’ın Zeynep’in beden eğitimi hocası olduğunu öğrenen Demet, Gölyazı’na dönmeye karar veriyor.
Okulda büyük değişim rüzgarları yaşanmaktadır. Okula geri dönen Cihan Hoca kontrolü ele geçirmiştir. Bütün ayrıcalıkları elinden alınan Kerem de bu duruma kısa sürede uyum sağlamış görünmektedir. Üstelik Cihan Hoca’nın baskısı sonucu okulun basketbol takımına da girmiştir. Zeynep’le Kerem’in arası da düzelmiştir. Kerem’deki bu değişim Zeynep’in de çok hoşuna gider. Ancak taktik değiştiren Kerem’in aklında bambaşka planlar vardır.
Melis’e açılmaya karar veren Barış ise açık hava sinemasına iki kişilik bilet alır. Ancak sinema teklifi şanssız bir ana denk gelir. Reddedildiğini düşünen Barış’ın biletlerini Kerem alır.
Duyduğu konuşmaları yanlış yorumlayan Yağmur Zeynep’i gaza getirir. Romantik hayallere kapılan Zeynep de Barış’ın sinemaya kendisini götüreceğini düşünür.
Demet’in iş yerine bir telefon gelir ve beden eğitimi hocasının kendisi ile görüşmek istediği bildirilir. İşten izin alan Demet okula gider. Ancak orada gördükleri karşısında şoka girer. Jale’nin neden yalan söylediğini bir türlü anlayamayan Demet, Gölyazı’na dönmeye karar verir. Bavullar hazırlanmış, annesinin kararını öğrenen Zeynep ise okulunu bırakmak istemez. Ancak annesinin tepkisinden korkan Zeynep, geri dönüş kararını kabul etmek zorunda kalır. Okula arkadaşları ile vedalaşamaya gelen Zeynep, ayrılık haberi ile herkesi şaşırtır, özellikle de Kerem’i. Bunu hiç beklemeyen Kerem, Zeynep’e engel olmak için ona hiç ummadığı bir şey açıklar.
Cihan ile karşılaşan Demet, onunla konuşunca aslında ne kızı olduğundan ne de Zeynep’in kim olduğundan haberi olmadığını anlar ve hesap sormak üzere Jale’ye gider.

Kategori: , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica