facebook paylaş Googlede Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler Ödül Oyununu Kim Kazandı? Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 3 Mart 2014

survivor 3 mart 2014, dokunulmazlık oyunu, survivor dokunulmazlık sembolü kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, http://guncelportal.blogspot.com, survivor ünlüler gönüllüler 3 mart 2014, 3 mart survivor ödül oyunu, survivor ünlüler gönüllüler bugünki bölümü kim kazandı


SURVİVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER 3 MART 2014

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 2.bölümü 3 mart 2014 pazartesi akşamı yayınlandı. İlk bölümü pazar akşamı yayınlanmış ve ilk bölümde hem ünlüler hem de gönüllüler adaya yerleşmiş, ödül oyunu oynanmış ve bu ödül oyunlarından birisini ünlüler takımı birisini de gönüllüler takımı kazanmıştı. İlk bölümde bir de gönüllüler takımından Akın Saatçi ünlüler takımına geçmişti.

3 Mart 2014 Pazartesi akşamı Survivor Ünlüler Gönüllülerde hem ÖDÜL OYUNU hem de DOKUNULMAZLIK OYUNU oynandı.

Survivor ikinci bölümünde pazartesi akşamı ilk olarak ödül oyunu oynandı.

Ödül Oyunu: Olta Takımı

Ödül oyununda ödül yarışmacılarının balık tutabilmesi için olta ve ağ takımıydı.

ödül oyununu kazanan takım ÜNLÜLER oldu. Ünlüler takımı 7-4 kazandı ve olta takımını kazanmış oldu. Bu ödül ünlüler takımının ikinci ödülü oldu.


Dokunulmazlık Oyunu: Dokunulmazlık Sembolü

Adada ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta eleme olmayacak ama gelecek hafta elemelerde geçerli olacak olan dokunulmazlık sembolü oyunu oynandı.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar bireysel olarak ağaç kütüğüne sarılarak mücadele ettiler. En uzun süre kalan kişi dokunulmazlık sembolüne sahip olacak.

Survivor Dokunulmazlık Sembolünü Kim Kazandı?

İlk olarak Ünlüler takımı dokunulmazlık için mücadele etti ve ünlüler takımından kazanan isim

AKIN

oldu.

İkinci olarak Gönüllüler takımı mücadele etti ve gönüllüler takımında kazanan isim ise,

BERNA


oldu.


Bu seneki survivor ünlüler gönüllüler yarışmasında elemede değişiklik yapıldı. Elemede kaybeden takım konseyde bir oyuncu seçecek. Aynı anda SMS ile izleyicilerde bir kişiyi seçecek. SMS ile seçilen kişi konseyde seçilen kişiye rakip olarak bir kişiyi belirleyecek. Bu iki yarışmacı tekrar SMS için çıkacaklar ve SMS lerde yüksek alan yarışmacı adada kalacak, az oy alan ise adadan ayrılacak.

Bakalım haftaya adadan giden isim kim olacak....


Kategori: , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica