facebook paylaş Googlede Ara

Yaman-Mira Medcezir Şarkısı Dinle - Yaman ve Mira'nın 27.Bölümde Söylediği Şarkı 21 Mart 2014

medcezir yeni bölümde çalan şarkı, medcezirler şarkısı, levent yüksel medcezir şarkısı, mira medcezir şarkısı, mira ve yaman şarkısı dinle, 27. bölümde söylediği şarkı sözleri, fırtınam felaketim hasretim şarkısı mira, mira yaman


MİRA-YAMAN MEDCEZİR ŞARKISI

Medcezir Dizisi 21. Bölüm Yaman ve Mira Medcezir şarkısı dinle 21 Mart 2014

Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin yeni bölümü 21 mart 2014 Cuma akşamı yayınlanacak. Medcezir yeni bölümde en dikkat çeken sahne Yaman ve Mira'nın şarkı söylediği anlar olacak.

Medcezir 27.Bölüm 21 Mart 2014

Medcezir 27.Bölümde Yaman ve Mira Sedef ve Faruk'un açacakları restoranın açılışında düet yapacaklar. Mira Levent Yüksel'in Medcezir şarkısını söyleyecek Yaman da gitar çalacak.

İşte o muhteşem düet...

Serenay Sarıkaya Medcezir Şarkısı Dinle...

Serenay Sarıkaya-Çağatay Ulusoy Medcezir Şarkısı Dinle...

Yaman-Mira Medcezir Şarkısı:



Medcezir Şarkı Sözleri:
Levent Yüksel Medcezir Şarkı Sözleri:

 Dökülür yedi verenler teninden
 Rengarenk açarsın mevsimli mevsimsiz
 Bir tanem değişir kokun
 Isınır kanın beni yakarsın
 Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler
 Tutuşur geceler yanar geceler söner
 Bedenim altüst sarhoş başım döner
 http://guncelportal.blogspot.com
 Karışır tenime karışır terinin tuzu
 Bir tanem
 Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler
 Fırtınam felaketim hasretim
 Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
 Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin
 Sevdikçe sevesim geliyor
 Ölene kadar peşindeyim bırakmam

Medcezir dizisi 27.Bölüm Neler Olacak?

Yaman aylardan sonra ağabeyi Kenan’la tekrar bir arada olmanın tedirginliğini yaşarken Kenan’ın onu rahatlatmak için yaptığı hamle ters teper ve iki kardeşin arası tekrar açılır. Bu sefer suçluluk duyma sırası Yaman’dadır.

Yaman hatasını telafi etmeye çalışırken yine yanında kendisine destek olan Mira’yı bulur. Mira yaşadığı korkuları ve Tan’la ilgili şüphelerini bir yana  bırakır, kendini tamamen Yaman’ın yanında olmaya adar. Haftalardır iki sevgilinin arasına giren hayat, bu sefer de Kenan’ın kimliğinde vücut bulmuştur.

Asım bey kızı Ada’nın İstanbul’a geldiğini öğrenir. Sude, Asım Şekip Kaya’nın bu durumunu ikisini birbirine yaklaştıracak bir koz olarak görür. Bu durum, Sedef ve Sude’nin arasının daha da gerilmesine neden olur. Faruk ise Sude’yle Asım Şekip Kaya’nın yakınlaşmasından huzursuz olur.

Yaman, Kenan’ın yeni ve doğru bir hayat kurması için elinden geleni yapar fakat Kenan’ın da ileriye dönük planları vardır.

Sedef ile Faruk, restoranlarının ön açılışını yapmak için aile arasında küçük bir parti düzenler. Orkun’la Ada arasındaki küçük oyun yolunu şaşırıp, Yaman’la Mira’nın arasında kendine bir yer bulacaktır.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica