facebook paylaş Googlede Ara

Paşa Gönlüm Dizisi Oyuncuları Kanal D

paşa gönlüm oyuncu kadrosu, kanal d paşa gönlüm, paşa gönlüm hangi kanalda, paşa gönlüm dizisi ne zaman, paşa gönlüm melih kimdir, paşa gölüm dizisi fikret kimdir, paşa gönlüm dizisi türkan kimdir

http://guncelportal.blogspot.com/2014/04/pasa-gonlum-dizisi-oyunculari-kanal-d
 

PAŞA GÖNLÜM DİZİSİ KANAL D


Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Paşa Gönlüm hakkında bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz...

Kanal D Paşa Gönlüm dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu yazımızın devamında...

Paşa Gönlüm Dizisi Konusu:

İstanbul’a yeni bir başlangıç yapamaya gelen Türkan ise yıllar önce annesi tarafından kendisine yazılmış bir not bulur. Genç kız, bulduğu bu ipucu doğrultusunda annesinin peşine düşer. Ancak bu koca şehirde ne annesini bulmak ne de yaşamak, sandığı kadar kolay değildir. Cebindeki 51 liranın 50 TLsini, bindiği dolmuşta yaşanan kaza yüzünden kaybeden Türkan ile Paşa Dede’nin yolları ise hiç beklenmedik bir tesadüfle kesişir. Türkan’ın hikayesini dinleyen Paşa Dede, genç kızın gidecek, kalacak bir yeri olmadığını anlamıştır. Cesur ve gözü pek kıza kanı hemen kaynayan Paşa Dede, Türkan’a köşkte kalmasını teklif eder.http://guncelportal.blogspot.com Türkan, bu daveti hiç düşünmeden geri çevirir. Fakat genç kıza yardım etmeye kararlı olan Paşa Dede, her zamanki oyunlarından birini çevirerek, Türkan’ı kısa sürede köşke yerleştirmeyi başarır. Mesut ve Bahtiyar ise Paşa Dede’nin evine gelen bu beklenmedik misafir karşısında hiç mutlu değillerdir. Türkan’ın kim olduğunu öğrenmeye ve mirasla bir ilgili olup olmadığını çözmeye kararlıdırlar.

Mesut ve Bahtiyar’ın aksine çok iyi arkadaş olan oğulları Fikret ve Melih, Türkan’ın mahalleye gelmesiyle birbirlerine düşman olur. Her ikisi de Türkan’ın aşkını kazanmak için mücadele eder. Kendini bir anda bin bir entrikanın içinde bulan Türkan’ın tek isteği ise yıllardır görmediği annesine kavuşmaktır.


Paşa Gönlüm Dizisi Oyuncu Kadrosu:

Fotoğraf
Karakter
Adı Soyadı
Biyografi
Nermin Nilüfer AÇIKALIN Biyografi
Paşa Dede Sezai ALTEKİN Biyografi
Türkan Leyla FERAY Biyografi
Melih İsmail FİLİZ Biyografi
Fikret Can NERGİS Biyografi
Mesut Tarık PAPUÇCUOĞLU Biyografi
Elvan Hazar MOTAN Biyografi
Vedat Yalçın SEYHAN Biyografi
Nurcan E. Mehmet ŞEKER Biyografi
Nurcan Elif TAŞ Biyografi
Bahtiyar Kerem ATABEYOĞLU Biyografi
Ayla Derya ALABORA Biyografi
Necmiye Sema KEÇİK Biyografi
Muhittin Efe CEBECİ Biyografi
Bedriye Ferda IŞIL Biyografi

Kategori: , , , ,

0 yorum

Yandex.Metrica